Среда, 15.07.2026, 06:55

Форум о заработке

В закладки
Добавить сайт в избранное или в закладки
Навигация
Форма входа
Высокооплачиваемая работа
Обмен WM
Лучший курс обмена валюты
Опросы за деньги
Статистика
Рекомендуем
Лучшая торговля
Клик - Заработок
SEO sprint - Всё для максимальной раскрутки!
Пиши и Зарабатывай
Advego.ru - система покупки и продажи контента для сайтов, форумов и блогов
Раскрутка сайта
Регистрация сайта в каталогах, раскрутка и оптимизация сайта, контекстная реклама
Заработай Играя
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як зберегти душевну рівновагу після аборту
makartaranovsДата: Среда, 25.02.2026, 14:45 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Прийняла рішення і готова до процедури, але дуже хвилює психологічний стан після. Чула, що деяких жінок накриває потім депресія або почуття провини. Як з цим впоратися і чи варто шукати підтримку заздалегідь?

kozeevkiril269Дата: Среда, 25.02.2026, 21:02 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Дуже правильно що думаєш про це заздалегідь - емоційна підготовка так само важлива як і фізична, і це часто недооцінюють. Після переривання вагітності у деяких жінок справді буває короткочасний емоційний спад - це пов'язано з гормональними змінами і не означає що твоє рішення було неправильним. Мій лікар ще на консультації сказала, що такий стан може бути і це нормальна фізіологічна реакція - одна лише ця розмова сильно зменшила мою тривогу, бо я знала чого чекати. Корисну інформацію про те як проходить відновлення в цілому можна подивитися ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ там є деталі які допомагають налаштуватися. Фахівці Світлани після процедури дали час прийти до себе і відповіли на всі мої запитання без поспіху - це реально допомагає морально. Якщо відчуваєш, що потрібна додаткова підтримка - психолог або просто близька людина яка вислухає без осуду теж дуже допомагають. Ти не одна в цій ситуації і немає нічого поганого в тому щоб попросити про допомогу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: