|
|
| Высокооплачиваемая работа |  |
| Обмен WM |  |
|
| Клик - Заработок |  |
| Пиши и Зарабатывай |  |
| Раскрутка сайта |  |
|
|
Як зберегти душевну рівновагу після аборту
| |
| makartaranovs | Дата: Среда, 25.02.2026, 14:45 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Прийняла рішення і готова до процедури, але дуже хвилює психологічний стан після. Чула, що деяких жінок накриває потім депресія або почуття провини. Як з цим впоратися і чи варто шукати підтримку заздалегідь?
|
| |
| |
| kozeevkiril269 | Дата: Среда, 25.02.2026, 21:02 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Дуже правильно що думаєш про це заздалегідь - емоційна підготовка так само важлива як і фізична, і це часто недооцінюють. Після переривання вагітності у деяких жінок справді буває короткочасний емоційний спад - це пов'язано з гормональними змінами і не означає що твоє рішення було неправильним. Мій лікар ще на консультації сказала, що такий стан може бути і це нормальна фізіологічна реакція - одна лише ця розмова сильно зменшила мою тривогу, бо я знала чого чекати. Корисну інформацію про те як проходить відновлення в цілому можна подивитися ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ там є деталі які допомагають налаштуватися. Фахівці Світлани після процедури дали час прийти до себе і відповіли на всі мої запитання без поспіху - це реально допомагає морально. Якщо відчуваєш, що потрібна додаткова підтримка - психолог або просто близька людина яка вислухає без осуду теж дуже допомагають. Ти не одна в цій ситуації і немає нічого поганого в тому щоб попросити про допомогу.
|
| |
| |
Получить лучший курс обмена
|